Uniek hotelconcept in Maastricht

Tijdens ons weekendje Maastricht slapen wij in het hippe en unieke The Student Hotel. Dit hotel ligt in het industriële Sphinxkwartier, dat volop in ontwikkeling is en al even hip & happening als het hotel zelf. In eerste instantie is dit hotel opgericht om studenten te huisvesten, maar gedurende de ontwikkeling is het concept uitgegroeid tot een co-living meets co-working space. Zo is er bijvoorbeeld een open werkruimte, een stilteruimte, een koffiebar, een gym, een wasserette, allerlei speltafels en een rooftopbar. Iedereen is hier welkom, van studenten tot reizigers en digital nomads en dit zorgt voor een gezellige sfeer door het gehele hotel.

May the student

in you never die.

– the student hotel

Via booking.com reserveren wij de L-suite. Een ruime design kamer met een ensuite badkamer en een heerlijk kingsize bed. Voor de rest is de kamer van alle gemakken voorzien en kun je in de ochtend zelfs genieten van een vers kopje koffie.

Vooraf twijfelden we over het ontbijt dat (eventueel) inbegrepen is, maar bij aankomst wordt het ontbijt aangeraden door de hotelmedewerkers en gaan we overstag. Het ontbijt wordt geserveerd in het tegenover gelegen The Commons Restaurant en we moeten toegeven het is écht een aanrader. Er is een warm buffet met een full English breakfast, een yoghurtbar met keuze uit meer dan 10 verschillende toppings en vers fruit, verschillende soorten brood met beleg, keuze uit 4 fruitsapjes en natuurlijk koffie en thee.

TIP: Boek het ontbijt een dag van tevoren bij het hotel zelf. Wij wonnen één gratis ontbijt met het spelen van een dobbelspel!

No Comments

    Leave a Reply